Så får du till en mer trivsam båttur

Ibland kan båtturerna på vattnet bli väldigt långa. Och det kan ju vara väldigt härligt då det ger dig möjligheten att under en längre stund njuta av de fantastiska miljöerna och vyerna. Däremot kan det också vara rätt påfrestande att åka båt så länge – då spelar det ingen roll som du ska åka med en roddbåt eller en motorbåt, det kan vara lika jobbigt det.

För att fylla på energierna och hålla sig i balans behöver man något att äta och dricka. Är det dessutom fler som ska åka med i båten kan det vara bra att ha med sig olika saker som släcker hungern och törsten.

Småsaker som kan göra gott

Kaffe är ju alltid ett säkert kort, och det är ofta även något som bidrar till att härliga stunder blir ännu lite härligare. Dock kanske det inte alltid finns möjlighet att brygga kaffe på båten. Då kan det vara smart att ta med sig redan färdigbryggt kaffe hemifrån, eller hur? Tänk hur mycket våra fantastiska kaffemaskiner kan hjälpa oss i vardagen, och det även när man minst anar det eller tänker på det!

Vill du lyxa till det lite extra på båten kan det vara trevligt att ta med någon slags fika. Muffins, chokladbollar eller brownies är alla både goda och lätthanterliga alternativ. Genom att ta hjälp av redskap som snabba blenders eller en elvisp kan du snabbt och enkelt slänga ihop smeten och fixa bakverken innan ni ska ut. Det behöver med andra ord inte vara så svårt att få till det där lilla extra som bidrar till att den långa båtturen inte längre känns så lång.