Utflykt

Behöver man en båt för att vara med?

Det är en intressant fråga. När det gäller entusiastklubbar så är det definitivt inte ett måste med en båt. Där är vem som helst välkommen, och på klubbmötena så spelar det absolut ingen roll huruvida man har en båt. Antalet kunniga personer helt utan egen båt är stort till antalet, särskild i Sverige där inte alla har råd med båtar. Och många väljer därför att vara med som stödpersoner eller som glada amatörer.

När det kommer till utflykter så blir det så klart svårare. För att ge sig ut på havet utan båt är sällan något som vi rekommenderar. Det kan leda till att du blir redigt blöt och obekväm. Men ofta så är personer villiga att ta med de som inte har egen båt på en tur. Och har du lite egen tur så kan du därför få möjligheten att följa med trots att du saknar båt.

Vad tror du om det? Guppa runt i en annans båt? Det kan ju definitivt vara något. Så var inte orolig för att gå med i klubben vara för att du inte har någon skuta. Häng med på en sväng, vet jag! Hör dig omkring och se dig för så kommer du märka att det är en gemenskap öppen för alla. Oavsett om du har båt, eller trampcykel! Gillar du gemenskapen och vill ta saker till nästa nivå så är det bara att införskaffa valfri båt. Du kommer knappast att ångra dig.